Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Search Our Site

Τιμητική προσφορά του σεβασμιωτάτου προς τον εφημέριο του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Νεοχωρίου πατρός Μιχαήλ...

Αγίου Νικολάου σήμερα 6 Δεκεμβρίου 2019 και στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου του Νεοχωρίου Ιστιαίας, πραγματοποιήθηκε όρθρος και Αρχιερατική Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετ΄ Αρτοκλασίας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδας – Ιστιαίας & Βορείων Σποράδων κκ. Χρυσόστομου.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος κκ Χρυσόστομος πραγματοποίησε κήρυγμα με κεντρικό θέμα τον τιμώμενο Άγιο Νικόλαο (θα το δείτε σε άλλη μας ανάρτηση από αύριο) και στη συνέχεια τίμησε τον εφημέριο του Νεοχωρίου πατέρα Μιχαήλ προσφέροντάς του Ιερό Επιγονάτιο και χειροθετόντας τον Οικονόμο, με τους πιστούς να λένε όλοι μαζί «Άξιος - Άξιος»!!! .

Στη συνέχεια, πιστοί – ιερείς και φυσικά και ο σεβ. Μητροπολίτης κκ Χρυσόστομος ήπιαν καφέ στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν.

(ΣΣ: ο φωτισμός του Ι.Ν. δεν μας επέτρεψε να έχουμε καλύτερη εικόνα στο Video που δημοσιεύουμε)

Δείτε το Video με την τιμητική προσφορά προς τον πατέρα Μιχαήλ και αμέσως μετά το φωτορεπορτάζ

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.