Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Search Our Site

Χρώματα, φώτα, κεράσματα, κέφι και παιδικά γέλια ήταν τα χαρακτηριστικά της χθεσινής εκδήλωσης που πραγματοποίησε ο Δήμος μας στην κεντρική πλατεία Ιστιαίας με κεντρικό θέμα την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.

Ο Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού άναψε το Δέντρο μετά από ένα σύντομο λόγο στον οποίο τόνισε: «στολίσαμε την πλατείας μας μόνοι μας, οι υπάλληλοι του Δήμου, χωρίς «ειδικούς» και περιττά έξοδα» με τον ουρανό την πόλης να φωτίζεται από πολύχρωμα βεγγαλικά και οι ενθουσιώδεις παιδικές φωνές να αντηχούν τριγύρω.

Μπορεί πέρυσι η πλατεία της Ιστιαίας να είχε το αδιαχώρητο από το παγοδρόμιο που καταλάμβανε σημαντικό χώρο της και ηλεκτροδοτούνταν με «αδιαφανή» τρόπο, από τα τραπεζοκαθίματα των καταστημάτων και από το «υπερσύγχρονο» σιντριβάνι που είχε ανακατασκευαστεί…

Φέτος όμως, αντίστοιχη ημέρα που το χριστουγεννιάτικο δέντρο φωταγωγήθηκε, το αδιαχώρητο υπήρχε και πάλι, αλλά αυτή τη φορά από τον κόσμο που μαζεύτηκε να γιορτάσει με τη νέα Δημοτική Αρχή την φωταγώγηση του δέντρου της πόλης, σε μια πλατεία που με ήπιες παρεμβάσεις έδωσε χώρο στους πολίτες του Δήμου να γιορτάσουν με άνεση αυτές τις γιορτινές ημέρες, ίσως για πρώτη φορά με ποιότητα και σε ανθρώπινο επίπεδο.

Έτσι σήμερα στην κεντρική πλατεία η βραδιά ήταν γεμάτη φώτα, λαμπρότητα, γιορταστική ατμόσφαιρα και φυσικά πολύ - πολύ κόσμο που απόλαυσε την Φιλαρμονική Ορχήστρα της Λαμίας, το Δήμαρχο Ιστιαίας – Αιδηψού Γιάννη Κοντζιά να ανάβει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και τον στολισμό της πλατείας «χωρίς ειδικούς για το στολισμό, με λιγότερα χρήματα», τα κεράσματα με ζεστό κρασί, μελομακάρονα και κουραμπιέδες, ζωγραφική προσώπου και κατασκευή στολιδιών για το δέντρο της πόλης, αλλά και βεγγαλικά που χρωμάτισαν τον ουρανό της Ιστιαίας.

Επιστέγασμα της βραδιάς το Bubble Show από την ομάδα La Petite Marguerite, που με τις σαπουνόφουσκές τους μάγεψαν τους μικρούς φίλους που βρέθηκαν στην πλατεία και που μέχρι και τον Δήμαρχο Ιστιαίας – Αιδηψού Γιάννη Κοντζιά «τύλιξαν» μέσα σε μία σαπουνόφουσκα !

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ και τα Video από τη βραδιά…

Ο λόγος του Γιάννη Κοντζιά, η φωταγώγηση του Δέντρου και τα βεγγαλικά…

H Κατερίνα Αθενιώτου μιλά γιατί στολίζουμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο ΚΑΙ η φιλαρμονική της Λαμίας

Τα μικρά παιδιά χορεύουν Χρσιτουγεννιάτικα...

το Bubble Show τυλίγει τον Γιάννη Κοντζιά με... σαπουνόφουσκα !!!...

Η Φιλαρμονική Λαμίας - τα παιδιά της σχολής χορού της κας Μαρίνιας και το Bubble Show διασκεδάζουν τα παιδιά ....

'

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.