Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Search Our Site

Ξεχωριστή χρονιά φέτος για τη Λουτρόπολη της Αιδηψού, που ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων στολίστηκε και φωτίστηκε όπως της αξίζει.

Τα τελευταία χρόνια είχε απαξιωθεί, περνώντας για παράδειγμα τις περσινές εορτές μέσα στο σκοτάδι, χωρίς ουσιαστικές εκδηλώσεις, με το Χριστουγεννιάτικο χωριό να έχει σχεδόν εξαφανιστεί, με την Βιβλιοθήκη να παραπαίει με υποτυπώδεις δράσεις, με ένα «πύραυλο» όπως τον χαρακτήρισαν πολλοί, να είναι σχεδόν το μόνο «στολίδι» στο λιμάνι της.

Φέτος όμως τα πράγματα άλλαξαν. Η πόλη έχει φωτιστεί από άκρη σε άκρη, φέρνοντας στη μνήμη μου τα νεανικά μου χρόνια στον Πειραιά, με χριστουγεννιάτικα στολίδια που κάποιοι άνθρωποι βρήκαν πεταμένα στις αποθήκες του Δήμου και τα ανακατασκεύασαν λαμπάκι – λαμπάκι και τα αξιοποίησαν, προσθέτοντας και νέες μικροκατασκευές.

Έτσι αξίζει στη Λουτρόπολη, μία από τις μεγαλύτερες της χώρας και σίγουρα την πρώτη τουριστική Λουτρόπολη του κόσμου. Και σίγουρα της αξίζει μεγαλύτερη προσοχή και ευχόμαστε του χρόνου, τώρα που έγινε η αρχή, να στολιστεί ακόμα περισσότερο, να γίνει ακόμα πιο όμορφη.

Πολλά μπράβο στο Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού για την πρωτοβουλία του.

Αλλά πολλά μπράβο και σε όσους δούλεψαν για αυτό το αποτέλεσμα. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και για το αποτέλεσμα αλλά και γιατί θέλουν να μείνουν στην αφάνεια, διδάσκοντας όλους μας εκτός από όλα τα άλλα και σεμνότητα.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους και του χρόνου ακόμα καλύτερα…

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.