Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
BASKET

Search Our Site

Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα του Τελεθριακού εκτός έδρας στο πρωτάθλημα μπάσκετ Α΄ ΕΣΚΑΣΕ, επικρατώντας στο Κλειστό του Μαρτίνου επί της Προοδευτικής Λάριμνας με τελικό σκορ 54-69.

Η ομάδα της Ιστιαίας με τη νίκη της βάζει βάσεις για διεκδίκηση μιας θέσης ανάμεσα στις τέσσερις πρώτες, με την ομάδα των γηπεδούχων να μπαίνει σε περιπέτειες στην προσπάθειά της να παραμείνει στην κατηγορία.

Ο Τελεθριακός ήταν καλύτερος σε όλο το παιχνίδι, προηγούμενος σε όλα τα δεκάλεπτα και με την πρώτη περίοδο να τελειώνει έχοντας προβάδισμα 8 πόντων. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Φώτου έφτασε να βρεθεί μπροστά με 20 πόντους, με το τρίτο 10λεπτό να ολοκληρώνεται με σκορ 37-57 και στη συνέχεια η ομάδα των γηπεδούχων το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει τη διαφορά, με το παιχνίδι να τελειώνει με τελικό αποτέλεσμα 54-69.

Από την ομάδα του Δαδίτσιου ξεχώρισαν οι Κουμπές και Ιωακείμ που πέτυχαν 12 και 11 πόντους αντίστοιχα, ενώ από τον Τελεθριακό ο Ξετρίχης πέτυχε 18 και ο Τσιριμώκος 17, έχοντας και οι δύο από 4 τρίποντα.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Χαϊνά-Μασλατζίδης Λ.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 11-17, 26-34, 37-57, 54-69.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ (Δαδίτσιος-Θάνος):

Θάνος, Ρουμελιώτης, Δάρρας 8 (1), Ιωακείμ 11, Ρομπόκας, Σοροπάνης 7 (1), Καρατάντος 7 (1), Κυριάκος, Μαλέρδος Μ. 9, Κουμπές 12 (1), Δαραμάρας, Μαλέρδος Χ.

ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΣ (Φώτου-Παπαθανασίου):

Μέτα 10, Κοσμετάτος 13 (1), Λιόντος, Φώτου, Ξετρίχης 18 (4), Τσιτούμης, Τσιριμώκος 17 (4), Κιαπέκος 11, Κλούρας, Γκατζούρης.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.