Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
BASKET

Search Our Site

Με διαφορά ένα καλάθι ο Τελεθριακός ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Πρωτέα Σχηματαρίου σε άλλον έναν αγώνα θρίλερ για την ομάδα του Φώτου στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑΣΕ , με τις δύο ομάδες να παίζουν ωραίο μπάσκετ και να εναλλάσσονται στην πρωτοπορία του σκορ.

Αν και η ομάδα του Τελεθριακού ολοκλήρωσε το πρώτο δεκάλεπτο με 17-21 όντας καλύτερος, η ομάδα των γηπεδούχων κατάφεραν να πάρουν το δεύτερο με δέκα πόντους διαφορά, παίζοντας αυτή τη φορά καλύτερα και έχοντας 5 εύστοχα τρίποντα.

Το θρίλερ συνεχίστηκε με τον Τελεθριακό να έχει καλύτερη απόδοση στο τρίτο δεκάλεπτο ολοκληρώνοντάς το με σκορ 46-49 και με την ομάδα του Σχηματαρίου να αντιδρά και να φτάνει το σκορ στο 55-57, ενώ σχεδόν ένα λεπτό πριν το τέλος του αγώνα το σκορ έφτασε στο ισόπαλο 59-59.

Από αυτό το σημείο και μετά οι γηπεδούχοι έχοντας εύστοχες ελεύθερες βολές κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με τελικό αποτέλεσμα 61-59 και με τις δύο ομάδες να έχουν συνολικά 20 εύστοχα τρίποντα.

Από την ομάδα του Πρωτέα καλύτερος παίκτης αναδείχθηκε ο Χαρίσης με 15 πόντους, ενώ από τον Τελεθριακό ο Κιαπέκος πέτυχε 18 πόντους.

Διαιτητές: Κάλφα-Γερονικολός.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 17-21, 37-27, 46-49, 61-59.

ΠΡΩΤΕΑΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ (Χαντζής):

Νταλαγιάννης 9 (3), Μπανούτας 2, Βαϊνάς 6 (2), Χατζηγιαννάκης, Μπαλάνος, Αντωνόπουλος, Βλαχάκης 3 (1), Σύρμας, Στεφάνου 9, Χαρίσης 15, Παπαγιαννόπουλος 9 (3), Σολομωνίδης 8 (1).

ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΣ (Φώτου):

Μέτα 2, Κοσμετάτος 14 (2), Γκατζούρης, Παπαθανασίου 1, Λιόντος, Φώτου, Ξετρίχης 11 (3), Τσιριμώκος 13 (4), Κιαπέκος 18 (1), Κλούρας.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.