Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
BASKET

Search Our Site

Νίκη-πρόκριση στο final-6 του Πανελλήνιου πρωταθλήματος νεανίδων για τη φοβερή και τρομερή ομάδα της Αιδηψού που εντυπωσιάζει το Πανελλήνιο τα τελευταία χρόνια με τα κατορθώματα της σε κορασίδες και νεάνιδες!

Η ομάδα του Αργ. Κουβάρα επικράτησε στον ”τελικό” του Γλαύκου με 28-59 και πλέον ετοιμάζεται για τον επόμενο στόχο, που είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη κατάταξη στην τελική εξάδα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος που θα γίνει στην Αθήνα από 5-9 Αυγούστου, καθώς ως γνωστόν…τρώγοντας ανοίγει η όρεξη!

Ο Σύλλας, τυπικά φιλοξενούμενος, προηγήθηκε με 8-12 στην α΄περίοδο, ξέφυγε και με +10 (3΄ πριν το ημίχρονο), αλλά ο Γλαύκος κατάφερε και μάζεψε τη διαφορά με το ημίχρονο να τελειώνει με 18-22.

Στη γ’ περίοδο ο Σύλλας έφερε τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό πόντων ελέγχοντας πλήρως τον αγώνα (26-37), για να εξελιχθεί σε παράσταση για ένα ρόλο το τελευταίο 10λεπτο, με τον Σύλλα να φτάνει στη νίκη-θρίαμβο με 28-59 πανηγυρίζοντας την πρόκριση στην τελική εξάδα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος!

Διαιτητές: Γιακείμη-Καραμπιτσάκος.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 8-12, 18-22, 26-37, 28-59.

ΓΛΑΥΚΟΣ (Καπογιαννόπουλος-Ζωγόπουλος):

Κουκουλομμάτη, Σπαλιάρα, Πεντάρη, Καλαμπαλίκη, Καλαντζή 6 (2), Μπαλάση, Μπαλασοπούλου 16, Χαραλαμπίδη 6, Τόγια.

ΣΥΛΛΑΣ ΑΙΔΗΨΟΥ (Κουβάρας-Χράπαλος):

Νίτσογλου 15, Υδραίου, Μαχαίρα 9 (1), Τσίγκα, Κυργιώργη 5 (1), Λούμη 5 (1), Φώτου, Τσαβόνι 16, Μαργωμένου, Πατσούρα 9 (1), Σουλιάδη.

(πηγη: https://www.mag24.gr)

Τις υποδέχθηκε ο Δήμαρχος

Τα κορίτσια του Σύλλα υποδέχθηκε σήμερα (31/7) ο δήμαρχος Ιστιαίας Αιδηψού.

Ο Γιάννης Κοντζιάς μετά τη συνάντηση μεταξύ άλλων δήλωσε:Σήμερα υποδέχθηκα με τιμή τα κορίτσια του Σύλλα που την ερχόμενη εβδομάδα αγωνίζονται στα τελικά του πανελλήνιου πρωταθλήματος νεανίδων.

Είμαστε δίπλα τους συνεχώς γιατί πάνω από οτιδήποτε άλλο αποτελούν παράδειγμα για τα παιδιά μας. Παράδειγμα επιτυχίας και διάκρισης κόντρα στα στατιστικά δεδομένα.

Παράδειγμα αθλητικού και αγωνιστικού πνεύματος.

Καλή επιτυχία

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.