Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
BASKET

Search Our Site

Σήμερα πρωί της Τρίτης 4 Αυγούστου 2020 η αποστολή της πρωταθλήτριας ομάδας νεανίδων του ΣΥΛΛΑ Αιδηψού αναχώρησε για την Αθήνα και από αύριο και μέχρι την Κυριακή 9 Αυγούστου, θα πάρει μέρος στην τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Κοκκινιάς Αμαρουσίου!

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τα κορίτσια του ΣΥΛΛΑ προκρίθηκαν στις 6 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας της κατηγορίας νεανίδων, ενώ πέρυσι είχε περάσει και στην τελική εξάδα των κορασίδων φτάνοντας στην κατάκτηση της 3ης θέσης και παίρνοντας το χάλκινο μετάλλιο.

Αξίζει να επισημάνουμε τη δουλειά που γίνεται στον ΣΥΛΛΑ Αιδηψού και που σαν αποτέλεσμα έχει και την πρόκριση των κοριτσιών του, κάτι που κάνει το σύλλογο της Αιδηψού να έχει δημιουργήσει μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, ξεφεύγοντας ουσιαστικά από τα όρια του Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού, ακόμα και από αυτά της Περιφέρειας.

Τα κορίτσια του ΣΥΛΛΑ αντιμετωπίζουν αύριο την ομάδα του Περικού, σε έναν αγώνα που σίγουρα θα τα δώσουν όλα αλλά και θα απολαύσουν και τη συμμετοχή σε μία τόσο σημαντική οργάνωση.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.