Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
BASKET

Search Our Site

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενημερώνουμε τους φίλους του ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΥ ότι θα διεξαχθούν δυο φιλικοί αγώνες στο κλειστό γυμναστήριο Ιστιαιας με την ομαδα Β’ εθνικης κατηγορίας XBA στις 18:00 το Σάββατο 12/9/2020 και στις 17:00 την Κυριακή 13/9/2020.

Δεν θα υπαρξει προσέλευση φιλάθλων λογω των μέτρων κατά του Covid αλλά θα παραστεί ο αναγκαίος αθλητών και παραγόντων προκειμενου να διεξαχθούν εύρυθμα οι αγωνες.

Υπενθυμίζουμε οτι οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν ζωντανά τα ματς στο γκρουπ του Τελεθριακού στο Facebook.

Για περισσότερες πληροφοριες στειλτε μήνυμα στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.