Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
BASKET

Search Our Site

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣH Για κατόχους καρτών διαρκείας

Ενημερώνουμε τους φίλους του Τελεθριακού οι οποίοι θα αποκτήσουν ή έχουν ήδη κάρτα διάρκειας 20€ ότι υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης των φιλικών/κανονικών αγώνων σε live streaming στην ιδιωτική ομάδα του facebook ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΣ ΜΕΛΗ ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.

Ποιες είναι οι ενέργειες που πρέπει να κάνετε:

1. Αγοράστε μια κάρτα διαρκείας 20€ από τα σημεία διανομής που έχουμε ανακοινώσει σε προηγούμενες αναρτήσεις μας.

2. Κάνετε αναζήτηση την παραπάνω ομάδα στο facebook και κλικ στο ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ αναμένοντας έγκριση.

Καλό είναι να μας αποστείλετε και ένα μήνυμα μέσω messenger ή στο mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. με το όνομά σας και τα στοιχεία επικοινωνία σας ώστε να επιβεβαιώσουμε ότι είστε πράγματι κάτοχος κάρτας διαρκείας.

3. Αν δεν λάβετε κάποια έγκριση/ειδοποίηση επικοινωνήστε με την διοίκηση του Τελεθριακού μέσω της Μαρίας Ραχιωτη στο cafe Bistro Ιστιαίας, προπονήτρια της παιδικοεφηβικής ομάδας.

Σημείωση: Στην ομάδα ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΣ ΜΕΛΗ ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ έχουμε ήδη ανεβάσει δοκιμαστικά βίντεο με το μεγαλύτερο μέρος του φιλικού αγώνα της 9 Σεπτεμβρίου 2020 στην Αταλάντη μεταξύ Λοκρος - Τελεθριακος.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.