Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΠΕΝΑΣ

Search Our Site

της Λεμονιάς Μουλά

Εμείς παγιδευμένοι μέσα στο κοστούμι της ματαιοδοξίας μας.

: Εμείς μασκαράδες με πρόσωπο ασβεστωμένο σαν τα παλιά καλντερίμια του χωριού μας, αυτά που κάποτε αφήσαμε σαν θλιβερό χρέος για να ανέβουμε στον ανελκυστήρα της φιλοδοξίας μας.

Εμείς πίνοντας και μεθώντας τώρα στα μπαρ, να ξεχάσουμε την μικρή μας υπόσταση, την προκάτ ζωή μας, τους προκάτ έρωτές μας.

Εμείς παλιάτσοι ενός ψεύτικου τσίρκου πουληθήκαμε νομίζοντας ότι παίζαμε κάποιο νούμερο.

Σιγά, σιγά χάσαμε την ταυτότητά μας και γίναμε οι ίδιοι αριθμητικά νούμερα.

Επικαλεστήκαμε τον Θεό.

Ποίο Θεό;

Εμείς Θεό κάναμε το χρήμα. Αλαζόνες, έρμαιο του εκάστοτε συστήματος.

Εμείς που δεν μας ζόρισαν και πολύ να δώσουμε τα χέρια και τα πόδια να μας πάρουν μέτρα, να μας βάλουν χαλκάδες.

Ακίνητοι, τώρα, σαν μαύροι σκλάβοι στα παζάρια παρακολουθούμε αυτά που θα γίνουν για μας, χωρίς εμάς.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Η Λεμονιά Μουλά γεννήθηκε στο μικρό χωριό του Νέου Πύργου της Βόρειας Εύβοιας. Σε μικρή ηλικία ήρθε στον Βόλο, όπου δραστηριοποιήθηκε στον χώρο των επιχειρήσεων.

Η μεγάλη της αγάπη για τη φιλοσοφία και τη λογοτεχνία την οδήγησε στο εργαστήρι δημιουργικής γραφής του κ. Λεϊμονή.

Έχει λάβει μέρος σε δύο συλλογικές δουλειές: «Χαϊκού και άλλα…», Ήρα εκδοτική 2014 και «Ιστορίες για τρεις», Ήρα εκδοτική 2015.

Επίσης συμμετείχε σε πολιτιστικές εκδηλώσεις με δικά της κείμενα. Τον Δεκέμβριο του 2015 εξέδωσε την πρώτη της ποιητική συλλογή με τίτλο «Ερωτικά στιγμιότυπα» ενώ το πρώτο της μυθιστόρημα είναι το «Ξένη μέσα στη ζωή της»

Η συγγραφέας ασχολείται και με το παιδικό βιβλίο. Έχει εκδώσει το παραμύθι "Μια μαγική χριστουγεννιάτικη ευχή" (Ήρα Εκδοτική, 2016) και το παιδικό βιβλίο "Το ταξίδι της ζωής" από τον προαναφερθέντα εκδοτικό οίκο, ενώ παράλληλα δύο ακόμα παραμύθια της είναι υπό έκδοση.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.