Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΠΕΝΑΣ

Search Our Site

της Λεμονιάς Μουλά

......Έφτασαν και φέτος. Κι έτσι κερδίζουμε ακόμη μία χριστουγεννιάτικη γιορτή. Άλλοι με χαρά, άλλοι με τη μελαγχολία των εορτών,άλλοι με τις δύσκολες σημερινές συνθήκες, άλλοι με τη λύπη για τους ανθρώπους που χάσανε και δε θα έχουν την ευκαιρία να γιορτάσουνε ξανά μαζί!!!

......Ίσως, αν βάζαμε έναν κουραμπιέ σε μια γωνιά με την ψευδαίσθηση πως θα τους γλυκάνουμε, νιώθοντας έτσι την αίσθηση του ακόμη είναι εδώ. Έτσι κι αλλιώς είναι στις καρδιές μας. Και μείς σαν πιο τυχεροί, στη ζέστη του σαλονιού μας κοιτάζοντας το στολισμένο δέντρο, ας βάλουμε ένα γκι στο μέρος της καρδιάς μας. Κι ας χορέψουμε ένα τάνγκο με το χρόνο που σε λίγο θα μας αφήσει με μια μελωδία από τις αναμνήσεις της χρονιάς.

Καλές και άσχημες. Άλλωστε είναι δικές μας.

Ας στείλουμε, επομένως, ένα άρωμα αγάπης και μια μεγάλη αγκαλιά σε όλο τον κόσμο!!!!!!!

ΑΓΑΠΗ, ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!!

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!

Λεμονιά Μουλά

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.