Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ

Search Our Site

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΤΤR 2017 στη Ρουμανία έχει μεταβεί αποστολή της Περιφέρειας Στερεάς, με σκοπό την προβολή της περιοχής.

Η αποστολή έχει επικεφαλή τον Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Κοντζιά, περιλαμβάνει δεκάδες επιχειρηματίες και εντάσσεται στην γενικότερη προβολή της Στερεάς, με εκθέσεις και δράσεις που πραγματοποιούνται εδώ και καιρό.

Ο Γιάννης Κοντζιάς αυτή τη φορά βρίσκεται «σαν στο σπίτι του», μιας και τυχαίνει να μιλάει πάρα πολύ καλά τη γλώσσα.

Όπως γράφει ο ίδιος ο Γιάννης Κοντζιάς στη σελίδα του (απ όπου και η φωτογραφία) : Βουκουρεστι/17-02-'17 "με τους δικούς μας ανθρώπους συνεχίζουμε την προβολή του τόπου μας" Την αποστολή της Στερεάς στη Ρουμανική πρωτεύουσα συνοδεύουν δεκάδες επιχειρηματιες απο όλη την Εύβοια. — μαζί με Miltiades Chelmis,Afroditi Milidou-Thalassinou, Marianna Elpida Liaskou και Aslanis Harris".

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.