Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ

Search Our Site

Συνεχίζει η Περιφέρεια Στερεάς την αέναη προσπάθεια τουριστικής προβολής της περιοχής της Στερεάς, όχι μόνο σε εκθέσεις του εσωτερικού , αλλά και με εκθέσεις σε τρίτες χώρες.

Έτσι μετά την έκθεση στην Ρουμανία στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας, αυτές τις ημέρες η προσπάθεια συνεχίζεται στο Βελιγράδι.

Εκεί βρίσκεται επικεφαλής της αποστολής, ο πάντα δραστήριος Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Κοντζιάς. Μαζί του βέβαια, όπως πάντα, επιχειρηματίες που προωθούν το προϊόν τουρισμός, στους φίλους μας Βελιγραδιώτες απο τις 22 μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου 2017.

Μεγάλη χαρά νοιώσαμε όταν ανάμεσά τους είδαμε πρόσωπα δικά μας, Βορειοευβοιώτικα.

Έτσι νοιώθουμε πως ο Γιάννης Κοντζιάς, προσπαθεί όχι μόνο να προωθήσει τον τουρισμό στην Περιφέρεια Στερεάς μόνο, αλλά ειδικότερα στην περιοχη της Βόρειας Εύβοιας!

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.