Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ

Search Our Site

Στον χαιρετισμό που έκανε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού – Τουρισμού Γιάννης Κοντζιάς, στο 1ο Συνέδριο Σύκου που διοργάνωσε η εταιρεία ΚΟΝΤΟΣ στην Ιστιαία, είπε αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα.

Συγκριμένα ο κ. Κοντζιάς αναφέρθηκε στον τρόπο που η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας προσπαθεί να συνδέσει τον πρωτογενή τομέα παραγωγής με την αγροδιατροφή και την γαστρονομία ως θεματικό άξονα προτεραιότητας για τον τουρισμό.

Εκεί όμως που πραγματικά έσπασε τον πάγο σε ένα περιβάλλον γεμάτο σοβαρότητα, ήταν όταν αναφέρθηκε στο περιστατικό συνάντησής του με τον Γερμανό Υπουργό Φούχτελ στο Βερολίνο. Χαρακτήρισε τα Ελληνικά προϊόντα τους καλύτερους πρεσβευτές τουρισμού στις διεθνείς αγορές και έκλεισε λέγοντας: «όλοι γνωρίζουμε ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι, αλλά τελικά δεν περνάει μόνο ο έρωτας, περνάει και ο τουρισμός».

ΣΣ: σε άλλη ανάρτηση, μπορείτε να ακούσετε τον χαιρετισμό του κ. Κοντζιά

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.