Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ

Search Our Site

Με αφορμή το Πρώτο Επιστημονικό Συνέδριο Σύκου που πραγματοποίησε η ΚΟΝΤΟΣ ΑΕ στην Ιστιαία, οι αντιπρόσωποι της Περιφέρειας Στερεάς βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν μια άτυπη περιοδεία στην περιοχή.

Συγκεκριμένα οι Αντιπεριφερειάρχες Φάνης Σπανός και Γιάννης Κοντζιάς, οι περιφερειακοί Σύμβουλοι Βουρδάνος Δημήτρης και Βαρδακώστας Κώστας, η πρώην Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Μίνα Παπαναστασίου καθώς και ο Κελαιδίτης Γεώργιος (Πρόεδρο Αγροδιατροφικής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας) επισκέφθηκαν σημεία της Ιστιαίας, Αιδηψού και Ταξιάρχη.

Πρώτη επίσκεψη το Υπουργείο Συγκοινωνιών, όπου εκεί ενημερώθηκαν για θέματα αρμοδιότητάς τους και ξεναγήθηκαν στον χώρο.

Στη συνέχεια επισκέφτηκαν το έργο κατασκευής παράκαμψης Αιδηψού, όπου ο κος Σπανός είδε δια ζώσης την εξέλιξη των εργασιών και ενημερώθηκε από υπεύθυνο τεχνικό. Μάλιστα πήρε την επιβεβαίωση πως το έργο θα είναι έτοιμο πρίν το τέλος του 2017.

Η ομάδα στη συνέχεια επισκέφθηκε τον Συνεταιρισμό ταξιάρχη και εκεί οι υπεύθυνοι αλλά και παραγωγοί, συζήτησαν και ενημέρωσαν για προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Συνεταιρισμός.

Επόμενος σταθμός, το ουζερί του Χρήστου στον Κάτω Πλάτανο, όπου έφαγαν, ήπιαν και συζήτησαν σε πολύ εύθυμο κλίμα. Μάλιστα στην παρέα προστέθηκαν και άτομα της περιοχής, όπως η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ιστιαίας κα Μαρία Χόντζα, ο Μηχανικός Κώστας Νταλιάνης μετά της σύζυγου του και ο Μιχάλης Ουζούνογλου.

Ακολούθησε επίσκεψη στο γήπεδο της Ιστιαίας, όπου εκεί είδαν την ομάδα της πόλης να προπονείται και ενημερώθηκαν από τον προπονητή της κο Λάκη Παπανικολάου για την πορεία της στην Γ΄ Εθνική αλλά και για γενικότερα θέματα αναβάθμισης του γηπέδου.

Δείτε ΠΛΟΥΣΙΟ φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που υπάρχει πάνω απο την φωτογραφία.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.