Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Search Our Site

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου προκρίθηκε η ομάδα των Ωρεών, που χτές νίκησε τον Άρη Αγίας Άννας με το ευρύ 7-1. Το παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο Λουτρών Αιδηψού στις 17:30, μιας και δεν δόθηκε το γήπεδο Νέου Πύργου .

Το αποτέλεσμα μόνο του δείχνει την υπεροχή των γηπεδούχων οι οποίοι είχαν τον πρώτο λόγο σε όλο το παιχνίδι και με την καταιγιστική του επίθεση, βρήκε τα δίχτυα του Μαλάμου επτά φορές, αν και θα μπορούσε άνετα να έχει πετύχει ένα ακόμα ευρύτερο σκορ.

Οι ευκαιρίες για γκολ ξεκίνησαν από το 6ο λεπτό, ενώ το 1-0 έκανε στο 8΄ ο Γαλούπης. Στο 9’ ο Αναγνωστάκης διπλασίασε τα τέρματα, 2-0 και στο 33΄ ο ίδιος έκανε και το 3-0. Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος, Νίκος Γαλούπης έκανε στο 40΄ το 4-0 και λίγο πριν οι ομάδες πάνε στα αποδυτήρια για ημίχρονο, ο Μούστος στο 41΄διαμόρφωσε το σκορ ημιχρόνου σε 5-0.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έβαλαν κάτω από τα γκολπόστ τον νεαρό Αργύρη Αποστόλου που έκανε την παρθενική του εμφάνιση στα σχεδόν 15 του χρόνια, ενώ εκτός από τον Καραπάνου που μπήκε αλλαγή, έπαιξε και ο Αθ. Κούκης.

Στο 56΄ ο Καπλανάι έκανε το 6-0 και στο 57΄ ο Μούστος, το 7-0. Λίγο πριν τη λήξη, ο Αλοϊζος πέτυχε το γκολ της τιμής για τον Άρη Αγίας Άννας, μειώνοντας σε 7-1.

Α.Ο. Ωρεών :

Μαυρούτσικος(62΄ Αποστόλου), Ματζώρος, Τριανταφύλλου, Γιουκάι, Καλατζής(46΄ Καραπάνος), Αθανασίου, Μούστος, Καπαλανάι, Αναγνωστάκης, Γαλούπης (81΄ Κούκης), Σταματονικολός.

Άρης Αγίας Άννας :

Μαλαμός, Κουκλούς, (69΄ Αθανασίου), Κεντρής, Καρατζάς Ι., Γιαννακάρης, Τριανταφύλλου, Κομποθανάσης, Καρατζάς Β., Αλοΐζος, Μακρής

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.