Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Search Our Site

Την Κυριακή που μας πέρασε, ο κ. Ζυγογιάννης βρέθηκε στο γήπεδο της Αιδηψού και παρακολούθησε τη νέα του ομάδα σαν θεατής, ενώ συζήτησε με τους παράγοντες τις τελευταίες

λεπτομέρειες της συμφωνίας. Και λέμε τελευταίες, μιας και είναι αρκετές μέρες που οι δύο πλευρές συζητούν το θέμα.Τα βρήκαν λοιπόν σε όλα και έτσι ο Κώστας Ζυγογιάννης που πέρσι έφερε το Πήλι πρώτο στην Β΄ Κατηγορία  μαζί με την Ακαδημία Ιστιαίας και έχασε τελικά την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία του νομού στο παιχνίδι μπαράζ.Ο Κώστας Ζυγογιάννης έκανε και την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες του ΑΟ Ωρεών μετά το τέλος του νικηφόρου παιχνιδιού της Κυριακής και ήδη ξεκίνησε και τις προπονήσεις, ενώ συζητά και κάποια φιλικά παιχνίδια.Αδιάψευστος μάρτυρας οι φωτογραφίες που πήραμε από το συγκεκριμένο παιχνίδι της Κυριακής.Πρεμιέρα λοιπόν επίσημη για τον νέο τεχνικό ηγέτη του ΑΟ Ωρεών με το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με την Αιδηψό, για την Β΄ φάση Κυπέλλου.Εμείς θα ευχηθούμε καλή πορεία, τόσο σε αυτόν όσο και στην ομάδα του ΑΟ Ωρεών.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.