Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Search Our Site

Ξεκίνησε χθες την προετοιμασία της η ομάδα του ΑΟ Αιδηψός, πραγματοποιώντας Αγιασμό αλλά και την πρώτη προπόνηση για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Δημητρίου μας έδωσε αποκλειστικές δηλώσεις τις οποίες μπορείτε να δείτε σε Video σε άλλη ανάρτησή μας.

Μετά τον Αγιασμό οι παίκτες μπήκαν στα αποδυτήρια και ο προπονητής τους μεταξύ άλλων τους είπε: « θα είναι μια δύσκολη χρονιά, αλλά και όμορφη παράλληλα. Άλλη κατηγορία, άλλες απαιτήσεις… χρειαζόμαστε καλή προετοιμασία ώστε να ζήσουμε πολλές ευχάριστες στιγμές…».

Στη συνέχει ο Θανάσης Αναγνώστου, τεχνικός υπεύθυνος της ομάδας, είπε μεταξύ άλλων στους ποδοσφαιριστές της ομάδας της Αιδηψού: «Έχει μεγάλη σημασία στο να βγαίνει σε πέρας το πρόγραμμα της προετοιμασίας και να είναι συχνές οι παρουσίες σας. ¨έτσι θα δείτε τον κόπο σας να πιάνει τόπο».

(μπορείτε να δείτε τι είπαν οι δύο προπονητές σε Video πιο κάτω).

Στη συνέχεια όλοι ευχήθηκαν καλή χρονιά και ξεκίνησαν την προπόνηση, παρά την πολύ ζέστη που επικρατούσε.

Καλή χρονιά στην ομάδα της Αιδηψού και καλή πορεία στην Κατηγορία !

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.