Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Search Our Site

Ελεύθερος είναι ο 22χρονος Νεοπυργιώτης Βασίλης Λυσσέας και αναζητεί ποδοσφαιρική στέγη, συζητώντας με ομάδες χωρίς ακόμα να έχει αποφασίσει την τελική του κίνηση.

Ο Βασίλης παίζει σαν αμυντικό χάφ, αλλά και σαν αριστερό μπάκ, ενώ ξεκίνησε από την ηλικία των 15 ετών στην ΑΕΚ Νέου Πύργου και μεταγράφηκε τον Σεπτέμβρη του 2015 στον Ολυμπιακό Λαυρίου. Στη συνέχεια υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία και επέτρεψε και πάλι στο χωριό του, παίζοντας ξανά στην ΑΕΚ Νέου Πύργου.

Μπορείτε να δείτε μια μίνι συνέντευξη του Βασίλη Λυσσέα στο EviaGoal (μας την είχε δώσει το 2015) κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που υπάρχει πάνω αριστερά, στην αρχή του άρθρου.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.