Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Search Our Site

Στο γήπεδο του Νέου Πύργου πραγματοποιήθηκε ο αγώνας Ωρεοί – Αναγέννηση Μαντουδίου για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β΄ Εύβοιας. Ένας αγώνας που τελείωσε χωρίς τέρματα, αφού η ομάδα του Μαντουδίου κατάφερε να κρατήσει αλώβητη την εστία της.

Ο αγώνας έγινε σε ένα γήπεδο πολύ επιβαρυμένο από την συνεχή βροχή του τελευταίου 24ώρου, βροχή που συνέχισε και σχεδόν σε όλη την διάρκειά του.

Η ομάδα των γηπεδούχων είχε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα τον πρώτο λόγο, είχε την κατοχή και τις περισσότερες καλές στιγμές. Στιγμές που δεν μετουσιώθηκαν σε κάτι περισσότερο μιας και η λάσπη στον αγωνιστικό χώρο «δούλεψε» υπέρ της Αναγέννησης.

Διαβάστε περισσότερα στο EviaGoal κάνοντας κλικ στο σύνδεχμο στην αρχή του άρθρου

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.