Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Search Our Site

Για την 14η αγωνστική του πρωταθλήματος Εύβοιας, ο ΑΟ Αιδηψός σήμερα αντιμετώπισε νικηφόρα την Τριάδα και μάλιστα με ανατροπή και τελικπο αποτέλεσμα 3-1.

Οι φιλοξενούμενοι αν και μπήκαν δυνατά στην έναρξη του αγώνα και κατάφεραν να προηγηθούν στο 17’, στη συνέχεια δεν μπόρεσαν να αντέξουν στην πίεση που δέχθηκαν από τους γηπεδούχους που με αιχμή του δόρατος τον Τίτο Μπιμπάι (που σήμερα είχε τα γενέθελιά του) όχι μόνο έκαναν την ανατροπή, αλλά θα λέγαμε πως πραγματοποίησαν επέλαση, μιας και από το 20΄ και μετά πίεσε αφόρητα την άμυνα του Ευαγγελινού και θα μπορούσε να έχει φύγει από τον αγωνιστικό χώρο και με μεγαλύτερο σκορ.

Φάσεις και γκολ θα διαβάσετα αλλα θα δείτε και Video, στο EviaGoal κάνοντας κλι στο σύνδεσμο στην αρχή του άρθρου

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.