Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Search Our Site

Ένα αίτημα πολύχρονο αλλά και απαραίτητο, το οποίο περίμεναν με αγωνία οι παράγοντες αλλά και οι φίλοι των ομάδων της Αιδηψού. Η παλιά κερκίδα εκτός από τα προβλήματα που είχε, ήταν και χώρος… «τιμωρίας» για τους φιλάθλους, αφού ο ήλιος την χτυπούσε συνεχώς, ενώ σαν σκέπαστρο έχει τσίγκια, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Από την περασμένη Δευτέρα λοιπόν ξεκίνησαν οι εργασίες, έπεσαν τα πρώτα «μπετά» για τη δημιουργία βάσης και στη συνέχεια θα τοποθετηθεί και η κερκίδα, ενώ οι φίλαθλοι θα μπορούν να την χρησιμοποιήσουν σε σχεδόν 15 με 20 ημέρες.

Σε επικοινωνία του ΔΙΑΥΛΟΣ News με το ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού που είναι αρμόδιο για το έργο, η κερκίδα θα είναι μεταλλική, θα τοποθετηθεί πάνω στην στιμεντένια βάση που μόλις έχει πραγματοποιηθεί και θα έχει συνολική επιφάνεια 210 τετραγωνικά μέτρα, ενώ θα έχει χωρητικότητα 254 θέσεων.

Ας ελπίσουμε το έργο αυτό να μην είναι το μόνο στο γήπεδο της Αιδηψού, μιας και τα προβλήματα είναι αρκετά, όπως η οροφή των αποδυτηρίων, το «ζεστό !» νερό κλπ…

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.