Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Search Our Site

Και πάλι στο προπονητικό τιμόνι της ομάδας του ΑΟ Αγίου από αυτή την εβδομάδα βρίσκεται ο γνωστός βορειοευβοιώτης προπονητής Παναγιώτης Κολλονιώτης.

Ο Παναγιώτης Κολονιώτης είναι αυτός που ανέβασε την ομάδα των Ελληνικών στη Β΄ Κατηγορία της Εύβοιας, έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με πολλές ομάδες (όπως Καμάρια, Βουτάς, Μυρμιδόνες Κερασιάς και φυσικά τα Ελληνικά και τον Άγιο).

Αυτήν την εποχή, όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν, διατηρεί την Ακαδημία Γουβών σε συνεργασία με την ομάδα του χωριού, έχοντας σε αυτήν αρκετά ταλέντα.

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον κο Κολονιώτη ο οποίος μας είπε: « Το ΔΣ της ομάδας με περιβάλει με την εμπιστοσύνη του και ήταν δίπλα μου στο γήπεδο στις πρώτες προπονήσεις. Η ομάδα έχει πολύ καλό έμψυχο υλικό, τόσο από τους πεπειραμένους όσο και με τους νεαρούς πολύ ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.

Έχω την πεποίθηση πως η ομάδα του Αγίου θα καταφέρει να σωθεί παρά τα πρώτα αρνητικά της αποτελέσματα. Βέβαια θα χρειαστεί κάποιος χρόνος να προσαρμοστεί στα δεδομένα που εγώ πιστεύω για το ποδόσφαιρο και σίγουρα θα προλάβουμε να διορθώσουμε και να προσπεράσουμε κάποια λάθη που έγιναν στο παρελθόν».

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.