Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Search Our Site

Για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ Εύβοιας ο Αρτεμησιακός «φιλοξένησε» την Κυριακή 25-11-2018 στο γήπεδο των Βασιλικών την τοπική ομάδα, σε ένα βαθμολογικό ντέρμπι που κανείς από τους δύο αντιπάλους δεν βγήκε νικητής μιας και το τελικό αποτέλεσμα είναι 1 – 1.

Έτσι οι δύο ομάδες δεν αλλάζουν βαθμολογική κατάταξη στην κατηγορία με τον Ατρόμητο Βασιλικών να βρίσκεται βαθμολογικά στην τρίτη θέση με 16 βαθμούς και τον Αρτεμησιακό να ακολουθεί με 11. Η ομάδα του Αρτεμησίου είχε την ευκαιρία να πάρει τους βαθμούς μιας και στο 75΄ άνοιξε το σκορ με τον Καρακάξη, 1-0.

Δεν πρόλαβε όμως να χαρεί το προβάδισμά του ο «τυπικά γηπεδούχος» μιας και δύο λεπτά μετά, στο 77΄, ο Λαδογιάννης του «πήρε» τη χαρά βρίσκοντας τα δίχτυα του Παναγιωτόπουλου, 1-1.

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο στην αρχή της ανάρτησης

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.