Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Search Our Site

Βαθμολογικό ντέρμπι ήταν ο αγώνας μεταξύ του ΑΠΚΟ Δροσιάς και της Σκεπαστής για την 7η αγωνιστική της μεγάλης κατηγορίας του νομού, ντέρμπι με δύναμη και γκολ που όμως δεν είχε στο τέλος του κανέναν νικητή. \

Οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ πολύ νωρίς στο 28΄με τον Κωνσταντό να εξαπολύει δυνατό σουτ, 0-1.

Στο 31΄ η Δροσιά είχε την ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσια αφού ο Βαρσαμάς εκτέλεση πέναλτι που όμως ο Σωτηρόπουλος απέκρουσε με εξαιρετική επέμβαση.

Στο 53΄ ο Καρλατήρας με κεφαλιά μετά από σέντρα βρήκε τα δίχτυα του Σωτηρόπουλου και έκανε το 1-1.

Στο 88΄ ο Θαλασσινός Ι τΒ δίνει στον Καρατζούδη που κεραυνοβολεί τον Αραβανή, δίνοντας και πάλι κεφάλι τους φιλοξενούμενους, 1-2.

Στο 89΄ με τη σέντρα που έγινε η Δροσιά ξεκινά επίθεση και τελικά ο Ελευθερίου Χ με ψυχραιμία σκοράρει και κάνει το τελικό 2-2.

ΑΠΚΟ Δροσιάς (Αντωνόπουλος):

Αραβανής, Νάνος (86′ Τουλίτσης), Δεληγιάννης, Καρλατήρας, Προβής, Κάκιος, Σεϊνταράσι, Δουρδουβέλας, Μπασούκος, Βαρσαμάς, Ελευθερίου.

Σκεπαστή (Τσαραμίρσης - Μπεκάκος):

Σωτηρόπουλος, Θαλασσινός ΙτΑ, Σ. Ανδρέου, Κωνσταντός, Αγιασοφίτης, Καψάλας, Γεωργίου (90′ Κουρκούτζελος), Θαλασσινός ΙτΒ, Αλεξίου (70′ Καρατζούδης), Θαλασσινός Α (77′ Ανδρέου), Γερογιάννης Δ (86′ Γερογιάννης Π)

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.