Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Search Our Site

Από την ΕΠΣ Εύβοιας εκδόθηκε η πιό κάτω ανακοίνωση σε σχέση με την δημοσίευση ανακοίνωσης της ΑΕ Ιστιαίας για τα επεισόδια με τη Δόξα Προκοπίου:

Σας στέλνουμε συνημμένα αντίγραφο της από 4/3/2019 ανακοίνωση σας, η οποία δημοσιεύτηκε σε τοπικά Μ.Μ.Ε , και παρακαλούμε με μέριμνα και ευθύνη σας να γίνει ανάκληση της ανωτέρω ανακοίνωσης.

Επειδή η παραπάνω ανακοίνωση εμπεριέχει ανυπόστατες δυσμενείς κρίσεις σε βάρος της διοργανώτριας αρχής και των θεσμοθετημένων οργάνων της , οι οποίες θίγουν αδικαιολόγητα και αναίτια το κύρος και την αξιοπιστία της Ε.Π.Σ.Ευβοίας , οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι σε περίπτωση μη ανάκλησης της θα προβούμε σε πλήρη εφαρμογή του άρθρου 20Α του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.

Η ανωτέρω ανάκληση θα πρέπει να δημοσιευτεί στα Μ.Μ.Ε και να περιέλθει στα γραφεία της Ένωσης μέχρι την ΠΕΜΠΤΗ 7/3/2019 ώρα 13:00.-

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.