Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Search Our Site

Λάβαμε και δημοσιεύουμε την πιό κάτω ανακοίνωση της ΑΕ Ιστιαίας σε σχέση με το 930/5-3-2019 έγγραφο της ΕΠΣ Εύβοιας:

Α.Ε. ΙΣΤΙΑΙΑΣ Ιστιαία 5-3-2019

Προς ΕΠΣ Εύβοιας

ΜΜΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε απάντηση του 930/5-3-2019 εγγράφου σας γνωρίζουμε τα παρακάτω:

Αναφορικά με το πρώτο σκέλος της από 4-3-2019, που δημοσιεύθηκε σε τοπικά site, με το οποίο ζητούμε συγνώμη και εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στο ποδοσφαιριστή της Δόξας Προκοπίου, που τραυματίστηκε στο μεταξύ μας αγώνα δεν έχουμε να ανακαλέσουμε κάτι.

Σχετικά με το δεύτερο σκέλος της ανακοίνωσης μας: Δεδομένου ότι στόχος της ομάδας είναι η αναβάθμιση και προαγωγή του αθλήματος σε όλα τα επίπεδα, καθώς και ο σεβασμός προς τους θεσμούς και τους κανόνες που διέπουν το άθλημα και ουδέποτε θα θέλαμε με υπόνοιες να σπιλώσουμε την προσωπικότητα των εμπλεκομένων σε αυτό, το δεύτερο σκέλος τις ανακοίνωσής μας αντικαθίσταται εξ ολοκλήρου και πλέον έχει ως εξής:

«Θέλουμε την αρωγή της ΕΠΣ Εύβοιας προκειμένου να βελτιώσουμε όλοι μαζί το άθλημα που αγαπάμε. Ως εκ τούτου διαμαρτυρόμαστε έντονα για τη διαιτησία στον αγώνα μας με το Προκόπι και αυτό, με γνώμονα πάντα το καλό του ποδοσφαίρου, θέλουμε να ληφθεί σοβαρά υπόψη σας».

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Δήμος Τσελίκας

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.