Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Search Our Site

Με ανακοίνωση μέσω του FaceBook o Αρτεμησιακός δηλώνει πως θα συνεχίσει "και με τη βούλα" στη μεγάλη κατηγορία του νομού και με προπονητή τον Χρήστο Ανέστη (που πληροφορίες λένε πως θα λυθεί το θέμα του διπλώματός του) ενώ η προετοιμασία της ομάδας ξεκινά στις 10 Αυγούστου.

Λέει η ανακοίνωση της ομάδας:

Με την σύνθεση του νέου ΔΣ (προέκυψε την 12/11/19 ) ο Αρτεμησιακος θα συνεχίσει την πορεία του και στην Α’ με τον υπάρχων κορμό παιχτών και με την προσθήκη κάποιων νέων που θα ανακοινωθούν κατά την διάρκεια της προετοιμασίας .

Η προετοιμασία κατ’ εντολη του Χρήστου Ανέστη θα αρχίσει 10/8/20 θα υπάρξει ανακοίνωση από τον προπονητή .

Το ΔΣ του Αρτεμησιακου για την Νέα πρόκληση που λέγεται Α’ Εύβοιας είναι :

Πρόεδρος ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΡΗΣ

Ανπροεδρος. ΕΥΑΓΓ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΕΝ.ΓΡΑΜ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΕΡΑΣΙΩΤΗΣ

Ταμειας ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μέλος ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ

Μέλος ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Επίσης με άλλη ανακοίνωση ο Γιώργος Βασιλόπουλος αναφέρει για το ρόστερ της ομάδας:

Ανανέωσαν και παραμένουν στην ομάδα του Αρτεμησιακού οι, Antwnis Panagiwtopoulos, Giorgos Krystallogiannis, Stathis Efstathiou, Konstantinos Santis, John Santis, Nikos Strafiotis, Nikolas Karakaxis, Giannhs Karakaksis, John Metaxiotis, Παπανδρέου Γιώργος, Φατσής Μάνος, Βαλμάς Νίκος, Μπαλάνος Δαυίδ-Άγγελος, Ευσταθίου Νίκος, Σταματάκης Λεωνίδας, Τσελίκας Ιάκωβος, Λάμπρου Κωνσταντίνος,Σφακιανός Δημήτρης, Βασιλικιώτης Ηλίας, επιστρέφει στην ομάδα ο Alexandros Santis απο την ακαδημία της ομάδας έρχετε στην πρώτη ομάδα ο ΄΄ΜΑΝΙΤΣΑΣ'' και υπογράφει στην ομάδα ο Δημήτρης Σουρίλας και ο Jimmy......!!!!!

Προπονητής της ομάδας παραμένει ο Xristos Anestis.

Ο πρόεδρος Spuros Koutsouris μαζί με τον Giannis Kerasiotis και τον Vasilis Papadopoylos (ο οποίος πλέον δραστηροποιείται δυναμικά στην ομάδα) συζητάνε με έξι νέους παίκτες, οι οποίοι επιθυμούν ν΄ αγωνιστούν στην ομάδα, όπως επίσης και με τους υπόλοιπους παίκτες της περσινής περιόδου.

ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΟΤΕΡΑ..........

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.