Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Search Our Site

Στις Αγδίνες πριν από λίγα χρόνια είχε δημιουργηθεί η ομάδα «Ανατολή Αγδινών» η οποία είχε τη φιλοδοξία να «σκεπάσει» την αγάπη του χωριού για το ποδόσφαιρο. Οι συνθήκες δεν επέτρεψαν τη συνέχεια της ομάδας η οποία το 2015 αδράνησε.

Οι Αγδίνες, το όμορφο χωριό που βρίσκεται σε ορεινό σημείο πάνω από το γνωστό Πευκί και που όταν δημιουργήθηκε η ομάδα είχε γραφτεί: «Η Ανατολή Αγδινών είμαστε τελικά όλοι εμείς… που ξεκινάμε απ’ το μηδέν με προορισμό (τι αφελείς!) το άπειρο.. Έχει να κάνει με τα όνειρα της παιδικής ψυχής μας, όταν όλοι ξεκινήσαμε εκ του μηδενός χωρίς κάποιοι να μας στηρίξουν, όπως αυτά τα παιδιά που δεν έχουν τίποτα άλλο, ούτε καν ένα γήπεδο, τους το ‘χαν υποσχεθεί κάποτε, αλλά έχει παραμείνει άλλο ένα χωράφι από πέτρες, κι έτσι έχει μείνει, κι έτσι κατά πάσα πιθανότητα θα παραμείνει για πάντα.. Αυτή η χωριάτικη ομάδα είμαστε όλοι εμείς, σχεδόν όλη η Ελλάδα, που ξεκινήσαμε τα όνειρα μας χωρίς τίποτα άλλο παρά μόνο με το βάθος της καρδιάς μας…»

Σήμερα λοιπόν μαθαίνουμε πως η ομάδα επαναδραστηριοποιείται και έχει ήδη δηλώσει τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Γ΄ Κατηγιορίας της Εύβοιας αλλά και στο Κύπελλο του νομού μας.

Πρωτεργάτες αυτής της προσπάθειας είναι οι Νίκος Πετράκος, Σταμούλος Νάτσιος και Νίκος Σελίμης.

Ήδη η ομάδα έχει πλαισιωθεί από αρκετούς ποδοσφαιριστές, από όσα μαθαίνουμε και έχει ήδη συμφωνήσει με γνωστό προπονητή της περιοχής.

Εμείς επικοινωνήσαμε με πρόσωπο που «τρέχει» την ομάδα και μας επιβεβαίωσε τη νέα προσπάθεια να ξαναμπεί στα ποδοσφαιρικά δρώμενα η ομάδα Ανατολή Αγδινών με στόχο «να κάνουμε μια καλή παρουσία στο πρωτάθλημα και να ευχαριστιόμαστε καθημερινά αυτό που κάνουμε», όπως μας δήλωσε.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.