Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Search Our Site

Με ανακοίνωσή της η ομάδα της Ένωσης Απολλωνίου – ΑΟ Ιστιαίας ενημερώνει για τη συνέχειση της συνεργασίας της με τον βετεράνο Βαγγέλη Γαβριήλ.

Ο Βαγγέλης υπήρξε, όπως λέει η ανακοίνωση, ενεργό μέλος της ομάδας σε όλες τις μεγάλες της στιγμές συμμετέχοντας για χρόνια στο ρόστερ της και λέει επίσης, με νόημα «η συμβολή του θα συνεχιστεί και στο μέλλον…»!

Δείτε την ανακοίνωση της Ένωσης Ιστιαίας:

Στην ομάδα της Ένωσης Απολλωνίου – ΑΟ Ιστιαίας συνεχίζει και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο έμπειρος Βαγγέλης Γαβριήλ.

Ο Βαγγέλης ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στα 15 του χρόνια από τον Αρτεμισιακό του Γιάννη Λετώνη και συνέχισε την πορεία του τόσο στην ομάδα της Ιστιαίας όσο και στον επαναδραστηριοποιημένο Αρτεμισιακό, περνώντας για λίγο και από τον Ευβοϊκό Γουβών.

Είναι σημαντικό ότι ο Βαγγέλης Γαβριήλ ήταν παρών σε όλες τις μεγάλες στιγμές της ομάδας μας συμμετέχοντας στο ρόστερ της, ενώ η συμβολή του θα συνεχιστεί και στο μέλλον…

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας καλωσορίζει το 43χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος με την μεγάλη του εμπειρία θα βοηθήσει το στο στόχο ανόδου στη μεγάλη κατηγορία της Εύβοιας.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.