Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Search Our Site

Με ανακοίνωση η ομάδα της Ένωσης Ιστιαίας ενημερώνει πως παραμένει και συνεχίζει στο ρόστερ της ο ταλαντούχος 20χρονος Γιώργος Πετής .

Λέει η ανακοίνωση:

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής Γιώργος Πετής συνεχίζει στην ομάδα της Ένωσης Απολλωνίου – ΑΟ Ιστιαίας, βοηθώντας στην επίτευξη του στόχου της ανόδου της ομάδας στα μεγάλα σαλόνια της Εύβοιας.

Ο 20χρονος Γιώργος, από τους πιο ταλαντούχους της γενιάς του στη Βόρεια Εύβοια, ξεκίνησε 7 χρονών το ποδόσφαιρο και συμμετέχει στο αντρικό τμήμα της ομάδας από τα 16 του χρόνια. Αν και του προτάθηκε να παίξει στη Β΄ Εθνική με την ομάδα των Σπάτων, ο Γιώργος Πετής προτίμησε να παραμείνει στην Ιστιαία και συμμετείχε στο δυναμικό της Ένωσης στην πορεία της στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία, μη έχοντας χάσει ούτε μία προπόνηση.

Η συμβολή του στην ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια είναι σημαντική και πιστεύουμε θα είναι ακόμα καλύτερη στη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.