Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Search Our Site

Πριν λίγες ημέρες είχαμε την χαρά να μιλήσουμε με ένα νέο τραγουδοποιό, τον Βασίλη Φλώρο.

Έναν άνθρωπο του οποίου η αμεσότητα και η ζεστασιά του ήταν τέτοια, που ένοιωσα σαν να τον ήξερα χρόνια. Έτσι κάναμε μια πολύ όμορφη συζήτηση – συνέντευξη για το ξεκίνημά του, την τραγουδοποιία του, τις μεγάλες του συνεργασίες ( όπως για παράδειγμα με τους Γιώργο Νταλάρα και Δημήτρη Ζερβουδάκη ), για την πολιτική και οικονομική κατάσταση της σημερινής Ελλάδας, τον Θεό αλλά και τα μαθηματικά και την αστρονομία.

Μια κουβέντα – συνέντευξη που πιστεύουμε αξίζει να την δείτε όλη, μιας και φαίνεται τόσο το ταλέντο του όσο και η αξία αυτού του νέου ανθρώπου που έχει και λόγο και άποψη, αλλά και αγωνιστικότητα.

Την Παρασκευή που μας πέρασε έκανε μια εμφάνιση στον Πολυχώρο ΞΟΥΤΚΑ, μαζεύοντας περίπου πενήντα θεατές, όπου παρουσίασε τη δουλειά του.

Εμείς μετά την σύντομη κουβέντα με τον Βασίλη Φλώρο, είχαμε την χαρά να πιούμε ένα τσίπουρο μαζί του στο τσιπουράδικο του Αντώνη και της Άννας, στους Ωρεούς. Μας έκανε παρέα και ο φίλος ο Γιάννης που «τυχαία» παρουσιάστηκε από το πουθενά και εκτός από το τσίπουρο είχαμε ένα δεύτερο γύρο ενδιαφέρουσας συζήτησης, αλλά και δύο αποκλειστικές εκτελέσεις τραγουδιών του Βασίλη…

Σας τα παρουσιάζουμε σε Video και πιστεύουμε από ψυχής, πως άνθρωποι σαν τον Βασίλη, θα γίνουν μια μέρα αυτό που αποκαλούμε «μεγάλοι».

Βασίλη, καλή πορεία στον δύσκολο δρόμο της μουσικής. Και όπως είπαμε: "τίποτα δεν είναι τυχαίο. Όλα όσα συμβαίνουν, γίνονται για κάποιο λόγο" !

Δείτε την συνομιλία μας με τον Βασίλη Φλώρο και αμέσω πιο κάτω τα δύο τραγούδια που μας "χάρισε", αποκλειστικά για τους φίλους του ΔΙΑΥΛΟΥ News...

Μπεκιάρης Χρήστος

Ακούστε το νέο- ακυκλοφόρητο τραγούδι του Βασίλη Φλώρου "Πλούσιοι μετ' ευτελείας"

Το τραγούδι "Το τραγί"

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.