Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Search Our Site

Αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε ο γνωστός γκολκήπερ της Βόρειας Εύβοιας, Βασίλη Μπαρμπούνης:

Βασίλη, την περίοδο που μόλις τελείωσε, συμμετείχες και στις δυό ομάδες που εκπροσώπησαν την Βόρεια Εύβοια στην Α΄ κατηγορία. Στην πρώτη φάση έπαιξες στη Σκεπαστή και στην δεύτερη στην Αιδηψό.

Πώς και έγινε αυτό;

Ναι. Έπαιξα και στις δύο ομάδες. Αποφάσισα να φύγω από τη Σκεπαστή γιατί οι διαδρομές και ο χρόνος που χρειαζόμουν κυρίως για προπονήσεις, ήταν σημαντικός. Τελικά όπως έχω πλέον διαμορφώσει τη ζωή μου, έπρεπε να βρίσκομαι πιο κοντά στο σπίτι μου.

Βέβαια υπάρχει ακόμη ένας λόγος που δε νομίζω πως θα χρειαστεί ποτέ να συζητήσω, μιας και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Πρόεδρο και τον προπονητή της ομάδας. Η Σκεπαστή είναι μια σοβαρή και φερέγγυα ομάδα.

Και οι δύο ομάδες που αγωνίστηκες, τερμάτισαν στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, αφήνοντας πίσω τους άλλες με βαριά φανέλα. Πώς είδες εσύ την πορεία τους τη χρονιά που πέρασε;

Διαβάστε ΟΛΗ τη συνένετυξη στο EviaGoal, κάνοντας ΚΛΙκ στο σύνδεσμο στην αρχή του άρθρου...

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.