Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Search Our Site

Με τον γνωστό γυμναστή – προπονητή της Βόρειας Εύβοιας Δημήτρη βρέθηκε ο ΔΙΑΥΛΟΣ News και το EviaGoal και μίλησε μαζί του εφ’ όλης της ύλης .

Ο κος Ζουπανιώτης μας παραχώρησε αυτή την αποκλειστική συνέντευξη με αφορμή το 2ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Βόρειας Εύβοιας το οποίο πραγματοποιείται στις 22 με 24 Ιουνίου. Εκτός όμως από αυτό, μιλά για την άνοδο του ΑΟ Αγίου στην Β΄ Κατηγορία, το γήπεδο της ομάδας, τη συνεργασία του με το Βυζάντιο Νέου Πύργου και άλλα ενδιαφέροντα.

Επίσης ο κος Ζουπανιώτης μιλά για τον Νίκο Γιανούλη, τον Θανάση Γουρνά και την Μικτή Εύβοιας, τον Γιάννη Αναγνώστου, τον Θανάση Αναγνώστου και τον Κώστα Μασουρίδη, αλλά και για την ΑΕΚ Νέου Πύργου.

Η συνέντευξη ξεκινά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΑΟ Αγίου και τον απόηχο που άφησε το γεγονός στο χωριό.

Ακολουθεί ο απολογισμός για την Γ΄ Κατηγορία και το πώς είδε τις πρώτες ομάδες του Βόρειου Ομίλου.

Μιας και έχει υπάρξει προπονητής στο Βυζάντιο Νέου Πύργου αλλά και το 2ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου διοργανώνεται σε συνεργασία με την ομάδα του Ν. Πύργου, ο κος Ζουπανιώτης μας σχολιάζει τους λόγους που αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, αλλά και για τις σχέσεις του με τα μέλη της ομάδας.

Και βέβαια ο κος Ζουπανιώτης δε θα μπορούσε να μη μας πεί περισσότερα για το 2ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου.

Αλλά και για το γήπεδο Αγίου τοποθετήθηκε ο κος Ζουπανιώτης.

Όμως «παίξαμε ένα παιχνίδι» με τον κο Ζουπανιώτη: Του αναφέραμε κάποια ονόματα και ο κος Ζουπανιώτης μας έλεγε την άποψή του.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.