Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Search Our Site

Από την Εθνική Λυρική Σκηνή, τις παραστάσεις για την εποχή και τους μύθους του «ελαφρού τραγουδιού», αλλά και σε πιο «έντεχνους » και σύγχρονους ερμηνευτικούς δρόμους, ο Μπάμπης Βελισσάριος καταφέρνει να κερδίσει τις εντυπώσεις με την επάρκειά του, την τέχνη και τεχνική του, τη συνέπεια και την εκλεκτικότητα των επιλογών του, αλλά και την αμεσότητα που έχει με το κοινό του.

Ο Μπάμπης Βελισσάριος γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 25 Ιανουαρίου του 1979. Σπούδασε υποκριτική δίπλα σε καταξιωμένους ηθοποιούς & σκηνοθέτες καθώς και μονωδία με το Γιώργο Ζερβάνο, στη συνέχεια στο ωδείο Athenaeum υπό την καθοδήγηση της Μαρίνας Κρίλοβιτς και τέλος με τον Γιώργο Σαμαρτζή (Δίπλωμα Μονωδίας).

Το 1996 κι ενώ πηγαίνει ακόμα σχολείο εργάζεται παράλληλα ως μουσικός και τραγουδιστής σε νυχτερινά κέντρα (Χάραμα) και συναυλιακούς χώρους (Lisbon EXPO '98) δίπλα στον Θανάση Πολυκανδριώτη, το 1998 με τον Μίμη Πλέσσα και το 1999 εμφανίζεται στο πλάι της Βίκυς Μοσχολιού!

Από το 2008 μέχρι σήμερα συμμετέχει σε διαφημίσεις για την τηλεόραση και το ραδιόφωνο.

Τα τελευταία χρόνια έχει συνεργασία με το θέατρο Badminton σε μεγάλες παραγωγές όπως «Αφιέρωμα στη Στέλλα Γκρέκα», «Bel Canto D' Amore» κ.α.

Επίσης έχει μόνιμη συνεργασία με την Εθνική Λυρική σκηνή ως χορωδός αλλά και ως σολίστ στις Όπερες Die Zauberflöte (W.A.Mozart), La Vida Breve (Manuel De Falla), Don Giovanni (W.A.Mozart), Vespri Siciliani (Giuseppe Verdi), Madama Butterfly (Giacomo Puccini), Il Τrovatore (Giuseppe Verdi), συνεργαζόμενος με παγκοσμίου φήμης σκηνοθέτες όπως οι Hugo De Ana, Stefano Poda, Graham Vick, Σπύρος Α. Ευαγγελάτος και αρχιμουσικούς όπως οι Λουκάς Καρυτινός, Ηλίας Βουδούρης, Μύρων Μιχαηλίδης, Μίλτος Λογιάδης, κ.α.

Το 2017 βρίσκεται στο Νέο Πύργο μαζί με τον Δαυίδ Ναχμία και την Μαριάννα Ζάχου για να ερμηνεύσει Μάνο Χατζιδάκι, κλείνοντας το ΦΕΣΤΙΒΑΛ 2017

Φέτος είναι και πάλι κοντά στο ΦΕΣΤΙΒΑΛ Πολιτισμού ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Νέου Πύργου 2018 για μία ακόμα μουσική παράσταση, την πρώτη της χρονιάς

. Μαζί του δύο σχήματα από την Ιστιαία: η χορωδία DISSENSIO του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Ιστιαίας και η Ορχήστρα Νέων της Μουσικής Σχολής του Τριαντάφυλλου Σούρρα, αποδυκνείοντας έτσι πως δεν φοβάται τέτοιες συνεργασίες.

Ο ΔΙΑΥΛΟΣ News βρέθηκε με τον Μπάμπη Βελλισάριο σαν μέσο επικοινωνίας του Φεστιβάλ και μίλησε μαζί του.

Δείτε τι μας είπε ο αγαπητός Λυρικός τραγουδιστής.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.