Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Search Our Site

Τον τίτλο της γνωστής ταινίας μας θύμισε με την περιγραφή του ο κάτοικος της περιοχής της Νησιώτισσας Σταύρος Χριστούλας o οποίος στο παρελθόν έχει υπάρξει πρόεδρος του Συλλόγου ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Νέου Πύργου.

Ο κος Χριστούλας, όπως είπε στον ΔΙΑΥΛΟΣ News, έχει ενημερώσει από το 2014 τον Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού για την ύπαρξη τριών μεγάλων δέντρων (λεύκες) οι οποίες είναι ξερές και επικίνδυνες για πιθανή πτώση τους. Η ενημέρωση έχει γίνει εγγράφως και έχει πάρει αριθμό πρωτοκόλλου 16440 / 1-9-2014.

Οι λεύκες βρίσκονται στην ευθεία του δρόμου της Νησιώτισσας, στο ύψος της παραλίας.

Κατά δήλωση του κου Χριστούλα, αν και έχει επισκεφθεί τη Δημοτική Αρχή από τότε αρκετές φορές για το θέμα (τελευταία επίσκεψη στις 24-7-2018), δεν έχει γίνει τίποτα έως τώρα, με τον κίνδυνο να πέσει κάποιο δέντρο και να προξενήσει ατύχημα στους διερχόμενους οδηγούς, πιθανά και θανατηφόρο ατύχημα (όπως είχε γίνει με άλλη πτώση δέντρου πριν λίγα χρόνια στον Νέο Πύργο).

Πλέον, μετά το περασμένο Σάββατο και το πέρασμα του madicane ΖΟΡΜΠΑΣ, ένα από τα δέντρα έσπασε και έπεσε μέσα στο δρόμο, ρίχνοντας και τα καλώδια της ΔΕΗ και του ΟΤΕ (να σημειώσουμε πως μέχρι τη στιγμή που γράφοντας αυτές οι γραμμές, η ΔΕΗ έχει αποκαταστήσει το πρόβλημα ενώ ο ΟΤΕ όμως όχι). Και όπως τονίζει ο κος Χριστούλας «ευτυχώς που δεν περνούσε κανείς την ώρα της πτώσης και δεν είχαμε κάποιο ατύχημα».

Η απορία πιστεύουμε όλων μας είναι: πρέπει να γίνει κάποιο σοβαρό ατύχημα για να επιληφθεί κάποιος υπεύθυνος ;

Δείτε τι ακριβώς είπε ο κος Χριστούλας και δείτε και το φωτορεπορτάζ

Εδώ το έγγραφο που κατατέθηκε το 2014 και η πίσω σελίδα του, όπου ο κος Χριστούλας καταγράφει τις επισκέψεις του στο Δήμο Ιστιαίας - Αιδηψού

http://www.diavlosnews.gr/diavlos/index.php/en/synentefkseis/4523-tromos-sto-dromo-me-tis-leykes-tis-nisiotissas-video-22

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.