Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Search Our Site

Από τον Πρόεδρο του ΣΚΑΠΑ κλήθηκε ο ΔΙΑΥΛΟΣ News, ώστε να γίνει μία δήλωση.

Στο Σύλλογος Κοινωνικής Ανάπτυξης Πρόνοιας Αλληλεγγύης (Σ.Κ.Α.Π.Α.) έχει παραχωρηθεί από την Δημοτική Αρχή (με σχετική απόφαση του Δήμου) χώρος στο παλιό Δημαρχείο ώστε εκεί να στεγαστεί και να επιτελεί το κοινωνικό του έργο.

Το πρωί της Κυριακής, μετά το πέρασμα του medicane ΖΟΡΜΠΑΣ, η Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού λόγω της αναγκαιότητας που υπήρξε και με την αρμοδιότητα που έχει, πήρε την απόφαση και φιλοξένησε στο χώρο του παλιού Δημαρχείου (από το πρωί της Κυριακής) περίπου πενήντα αθίγγανους.

Ο κος Τατάκης παραπονιέται πως ο χώρος δόθηκε χωρίς ενημέρωσή του, αν και όπως λέει, μίλησε με τη Δήμαρχο.

Η μεγάλη του ένσταση είναι πως παραβιάστηκε η πόρτα του γραφείου του Συλλόγου όπως και του Συλλόγου Πολυτέκνων.

Επίσης καταγγέλλει στην κάμερα του ΔΙΑΥΛΟΥ πως από το χώρο εκλάπησαν κάποια πράγματα, χώρια η αναστάτωση που δημιουργήθηκε.

Να σημειώσουμε εδώ πως ο κος Τατάκης με δημοσίευμά του στο FaceBook, αφήνει αιχμές προς τη Δήμαρχο…

Ακούστε τι ακριβώς λέει ο Πρόεδρος του ΣΚΑΠΑ…

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.