Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Για άλλη μια φορά η περιοχή μας με υπερηφάνεια βλέπει τα παιδιά της να διακρίνονται.

Αυτη τη φορά η Θηβαίου Τριανταφύλλη της Α΄ τάξης 1ου Δημοτικού Σχολείου Ιστιαίας, κέρδισε το τρίτο βραβείο στο διαγωνισμό των Φίλων του Ελληνικού Νησιού και της Θάλασσας .

Δείτε τι γράφει περήφανη η Αθανασία Καρατζά στην προσωπική της σελίδα στο FaceBook:

Καλημέρα με ένα υπέροχο νέο!!!! Συγχαρητήρια!!!!!!! Είμαι τόσο χαρούμενη και περήφανη για την Τριαντάφυλλη και το όνειρό της που...έγινε πραγματικότητα!

Το έργο της κέρδισε το 3ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ενώ οι συμμετοχές που έφτασαν στα γραφεία των Φίλων του Ελληνικού Νησιού και της Θάλασσας ήταν

1.418!!!!!https://www.facebook.com/filoitounisiou/photos/pcb.10154411674066643/10154411673551643/?type=3&theater

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που ζωγράφισαν και κοπίασαν, να συνεχίζουν έτσι σε όλη τη ζωή τους!

Πολλά συγχαρητήρια στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημ. Σχ. Ιστιαίας!!!!

Από την σελίδα των Φίλων του Ελληνικού Νησιού και της Θάλασσας: Η απονομή των βραβείων θα γίνει, όπως κάθε χρόνο, το Μάιο, σε ειδική εκδήλωση στην Αθήνα, στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. & Μ. Θεοχαράκη, που ευγενικά προσφέρεται να μας φιλοξενήσει.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.