Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

"ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΑΤΙΑ"

Με αφορμή την εβδομάδα Εθελοντισμού της Let’s Do It (01- 07/04/19) το ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ οργανώνει μια έκθεση επαναχρησιμοποιούμενων υλικών με τίτλο «ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΑΤΙΑ».

Στόχος είναι να καλλιεργηθεί η νοοτροπία της επαναχρησιμοποίησης των απορριμμάτων πριν την τελική τους ρίψη, ώστε να περιοριστεί η κατανάλωση και ο όγκος των σκουπιδιών.

Παρακαλούμε, λοιπόν, θερμά για τη συνδρομή σας στην προώθηση της ιδέας αυτής και στην παρακίνηση παιδιών και μεγάλων για τη συμμετοχή τους στην έκθεση.

Η έκθεση θα διεξαχθεί στις 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ στην εστία μας, το Δημοτικό Σχολείο Σινασού και ώρα 16.00, όπου θα βραβευθούν τρία έργα για την πρωτοτυπία, την καλαισθησία και το βαθμό δυσκολίας τους.

Τα έργα θα προσκομιστούν την ώρα εκείνη στο χώρο μας, όπου μια ομάδα κριτών θα τα αξιολογήσει. Ολοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν ένα αναμνηστικό συμμετοχής.

Για την κατασκευή των έργων μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανακυκλώσιμα υλικά ή οποιαδήποτε άλλα άχρηστα υλικά που προορίζονται για απόρριψη.

Η δράση καθαριότητας της Let’s Do It στις 07 Απρίλη θα βοηθήσει πολύ να συλλεχθούν τέτοια υλικά. Επίσης, στο διαδίκτυο υπάρχουν χιλιάδες ιδέες, ειδικά στην ιστοσελίδα PINTEREST, όπου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να εμπνευστούν και να καθοδηγηθούν.

Για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση είμαστε στη διάθεσή σας

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.